Banner Image
5.7. Ykköspesis: Alavus – Simo | Saako Simon vierasreissu surkean päätöksen

5.7.2023. Klo. 18:00

APV moneyline

Panos
2/5

Alavuden Peliveikot isännöivät Simon Kiriä tänään ankealla Montun pesäpallokentällä. APV:n kausi on ollut oletusten mukaisesti huono, mutta Simoa vaivaa joku – pahasti. Ennen illan ottelua APV majailee sijalla 11. ja Simo Löytyy yhdeksänneltä paikalta, joten ottelussa on jaossa tärkeät pisteet.

APV:n pelissä on ollut kauden mittaan paljon hyvää, kun joukkue on pystynyt ahdistamaan koviakin joukkueita. Viimeiset juoksut ovat vain jääneet lyömättä ja pistesaalis on sen mukainen. APV:n edellinen ottelu oli pohjanoteeraus, jossa joukkue hävisi pisteet Uralle täysin yksilövirheistä johtuen.

Simossa on nähty kauden aikana PJ:n vaihdos, mutta tänään nähdään myös mielenkiintoinen kokoonpano. Simon vaikeudet ovat kauden mittaan kulminoituneet vierastappioihin, joista eilinen ottelu SMJ:tä vastaan on oiva todiste.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

APV pystyy lyijyttämään Montulla

APV ei ole joukkueena se, joka lyö enemmän juoksuja vaan pyrkii päästämään niitä vähemmän. Kotitappio hyvää kautta pelaavaa Uraa vastaan oli pohjanoteeraus, mutta alavutelaisporukka on pelannut todella vakuuttavia jaksoja kotona. APV:n ulkopelin vahvuus on vahva 0-tilannepelaaminen, mutta joukkue on vaikeuksissa vaihtotilanteissa. 

APV:n kotiutusvastuu on paljon yhden miehen varassa, mikä on todella yllättävää jos katsoo kokoonpanoon kuuluvien entisten Superin pelaajien nimilistaa. Lauri Juurakko on lyönyt 16 juoksua, joka on saman verran kuin joukkueen seuraavat neljä parasta kotiuttajaa yhteensä. Juurakon heikkouksena on ollut heikko kotiutusprosentti.

APV:n vaihtopelaaminen on osaltaan mallikasta, kun Eemeli Jaakkola, Jaakko Erkkilä ja Miika Anttila ovat kaikki yli 60 prosentin miehiä rooleissaan. Joona Peltokangas näyttelee tänään isossa roolissa kärkietenijänä, sillä jos mies pääsee kentälle, niin tilanteita voi tulla yllättävän paljonkin Montun standardeille. 

APV:n ulkopeli on ollut kotona todella vakuuttavaa, eikä ole syytä odottaa siihen muutosten tälle illalle. Heikko sää, ahdas kenttä ja kaksi keskinkertaista joukkuetta pelaavat tänään vähäjuoksuisen ottelun, joka on käytännössä täysin kolikon heitto. 

Simon vaikeudet ei ota loppuakseen

Sarjan kärkiporukoihin puhuttu Simon Kiri pelaa todella huonoa kautta ja joukkue on todellisissa vaikeuksissa vieraspeleissä. Peluutuksissa on reagoitu tähän, kun useampaakin pelaajaa on illan otteluun liikuteltu, mutta merkittävin muutos on Markus Lehtiniemi numerolla 4. Lehtiniemi on pelannut tälläkin kaudella numerolla, mutta tämä päätös nostaa Simon kärjen tehtäviä entisestään.

Simo pelasi eilen toisen vierasreissun otteluistaan Seinäjoelle, häviten rumasti SMJ:lle. 2-0 (5-0, 11-1) tappio oli todella yllättävä lopputulos sarjanousijaa vastaan. Vaikka SMJ pelasikin käytännössä täydellisen pelin, on Simon pelikirjassa jotakin pahasti vialla.

Simolla on ollut sisäpelissä iso vaikeus saada pelaajia kentälle 0-tilanteissa, eikä se ole helppoa kenellekään APV:tä vastaan. Vertti Veittikoski pelaa tänään numerolla yksi. Siinä missä Veittikoski on laadukas 0-tilanteen purkaja, kärsii Simon vaihtopeli tästä todella pahasti. 

Seuraamisen arvoista lukkaripeliä tarjolla

Juoksuilla tuskin herkutellaan tänään ja siinä mielessä lukkaripeli korostuu selvästi. APV: nuori Eetu Haapala on hyvä ja laadukas lukkari tahdittamaan peliä ja häneltä löytyy myös hyvä kyky ottaa kärpäsiä. Virkaveli Juuso Nousiainen on pelannut laadukkaan kesän ja onkin mielenkiintoista nähdä kumpi nuorista herroista vie pidemmän korren.

Ottelu on hyvin tasainen, käytännössä kolikon heitto kumpi ottelun voittaa. APV:n kerroin kuitenkin indikoi jotain aivan muuta ja siksi tuollainen ylikerroin maistuu pelattavaksi todella mieluusti. Etenkin häntäpään joukkueita vastaan APV:n pelaaminen on todella laadukasta kotikentällä.

Vihjeen kohde pelattu Coolbetilla.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!