Banner Image
27.12. KHL: Ak Bars Kazan – Metallurg Magnitogorsk | Molempien joukkueiden puolustuspelissä ollut ongelmia viime otteluissa

2021-12-27 18:00:00

Yli 4,5 maalia

Panos
2/5

AK Bars Kazan ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat toisensa maanantaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Kazanissa Tatneft Arenalla kello 18:00.

Molemmat kärkipään joukkueita

Kotijoukkue Ak Bars Kazan on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 42 ottelua, joista saldona on 25 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 56 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 4. ja Kharlamov divisioonassa sijalla 3. Ak Bars Kazanin maaliero on 42 pelatun pelin jälkeen 107:97. Ak Bars Kazanilla on jalkeilla tällekin kaudelle todella kilpailukykyinen rosteri. Se taistelee runkosarjan jälkeen tiukasti KHL:n mestaruudesta. Alkukausi lähti Kazanin osalta hieman heikommin liikkeelle, mutta nyt se pelaa huomattavasti parempaa kiekkoa kuin alkukaudella.

Vierasjoukkue Metallurg Magnitogorsk on ollut yksi tämän kauden kovimmista joukkeista. Se on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja ainoastaan 10 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa peräti 65 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sekä divisioonassaan ensimmäisenä. Magnitogorskin maaliero on 42 pelatun pelin jälkeen 149:104. Magni on tällä hetkellä koko KHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue, joten tulivoimaa siltä ei puutu.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Puolustuspelissä aukkoja viime otteluissa

Molempien joukkueiden puolustuspelaamisessa on ollut viime peleissä hieman normaalia enemmän aukkoja, sillä omissa on soinut suhteellisen usein verrattuna aikaisempiin otteluihin. Magnitogorskin edelliset seitsemän ottelua on päättynyt yli 4,5 maaliin, kun taas vuorostaan kotijoukkue Ak Bars Kazanin edelliset viisi ottelua on päättynyt yli 4,5 maaliin. Kazan on hieman enemmän puolustusvoittoisempi joukkue kuin Magnitogorsk. Magni perustaa oman pelinsä täysin hyökkäysvoittoiseen pelaamiseen, jonka takia se hurjia määriä maaleja tekeekin otteluissa. Pelaajamateriaaliltaan Magni on huomattavasti tulivoimaisempi kuin Kazan, mutta ei kotijoukkueenkaan tulivoima heikko ole.

Ak Bars Kazan on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,5 maalia vastustajan reppuun, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,3 maalin verran. Metallurg Magnitogorsk on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,5 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on soinut keskimäärin 2,4 maalin verran – eroa hyökkäyspelaamisessa on ollut selkeästi näiden kahden joukkueen välillä. Jos molemmat jatkavat samanlaista puolustuspelaamista kuin aikaisemmissa otteluissa, niin maalimäärä tässä ottelussa tulee olemaan iso. Vaikka kumpikin parantaisi otteitaan puolustuksessa, niin maalipaikkoja on silti rutkasti tarjolla, eikä näin tulivoimaiset joukkueet erehdy tekopaikoista.

Tulivoimaa löytyy riittävästi

Metallurg Magnitogorsk rummuttaa peliään kolmen tuloskentällisen turvin, joka tuottaa kenelle tahansa joukkueella harmaita hiuksia. Vierasjoukkueen parhaimpana pistemiehenä on ollut 26-vuotias laitahyökkääjä Nikolai Goldobin tehoilla 15+20=35. Vuorostaan kotijoukkueen paras pistemies on kaikille tuttu Dmitri Kagarlitsky tehoilla 10+20=30. Kaksi tulivoimaista joukkuetta kohtaavat, joiden puolustuspelaamisessa on ollut viime otteluissa ongelmia – liuskalle tähän peliin sopii vallan mainiosti vetona yli 4,5 maalia. Ratkaisukykyä ja tulivoimaa molemmilta löytyy riittämiin siihen, että tulemme näkemään tarvittavan määrän maaleja tässä ottelussa. Puolustusvoittoista peliä tästä on aivan turhaa odottaa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!