Banner Image
25.12. KHL: Amur Habarovsk – Lokomotiv Jaroslavl | Amurin hyökkäyspeli ei pure Lokomotivia vastaan

2021-12-25 09:00:00

Lokomotiv Jaroslavl

Panos
1.5/5

Amur Habarovsk ja Lokomotiv Jaroslavl kohtaavat lauantaina KHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Habarovskissa Platinum Arenalla kello 09:00.

Lokomotiv parempi suorittaja

Kotijoukkue Amur Habarovsk on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 27 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 38 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Amurin maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 81:108. Kotijoukkueen kausi ei missään nimessä ole ollut sieltä parhaimmasta päästä. Tällä hetkellä Amur purjehtii peräti neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Vierasjoukkue Lokomotiv Jaroslavl on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 20 tappiota. Sarjapisteitä Lokolla on kasassa 52 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 42 pelatun pelin jälkeen 102:88. Lokomotivin kausi on ollut vuorostaan varsin onnistunut, mutta vielä sillä on parantamisen varaa omassa pelissään. Lokomotiv voitti edellisen ottelunsa Admiral Vladivostokia vastaan puhtaalla pelillä lukemin 3-0.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Amurin hyökkäyspeli sakkaa

Amur Habarovskin hyökkäyspeli on ollut todella surkeaa koko kauden ajan. Se on tehnyt ainoastaan ottelua kohden 1,88 maalia vastustajan reppuun keskiarvoltaan, joka on todella vähän KHL:n mittakaavalla. Nyt vastaan asettuu joukkue, jonka pelitapa perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen, joten luvassa on kotijoukkueen osalta hankaluuksia viimeistelyn ja maalipaikoille pääsemisen suhteen. Lokomotiv Jaroslavl on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,0 maalia selkänsä taakse.

Amurin hyökkäyspelaaminen ei todellakaan tule tekemään hallaa Lokomotivia vastaan. Käytännössä kotijoukkueelta puuttuu aivan täysin tuloskentän pelaajat, eikä syvyyttä rosterissa ole alkuunkaan. Tämän lisäksi vierasjoukkueen suurin vahvuus on puolustuspelaaminen, joten lähtökohdat eivät ole suotuisat kotijoukkueen osalta. Amurin paras pistemies on 30-vuotias hyökkääjä Alexander Gorshkov tehoilla 10+12=22. Amurin heikkous ei kuitenkaan ole pelkästään hyökkäyspelaaminen, vaan myös puolustuspelissä on suuria ongelmia.

Vierasjoukkue selkeästi laadukkaampi

Lokomotiv Jaroslavl on näiden kahden joukkueiden vertailussa jokaisella osa-alueella edellä Amuria. Amur hyötyy ainoastaan kotiedusta, mutta mistään muualta se ei tähän otteluun etulyöntiasemaa saa – pelkän kotiedun turvin se ei tätä ottelua tule omiin nimiinsä viemään. Lokomotivilta löytyy laaja pelaajamateriaali, ja huomattavasti laadukkaammat sekä taitavemmat pelaajat. Liuskalle lähdetään pelaamaan yksinkertaisesti vierasjoukkueen voittoa varsinaisella peliajalla. Vierasjoukkueen paketti on sen verran kova, että Amurilla ei ole tässä ottelussa jakoja.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!