Banner Image
23.12. KHL: Avangard Omsk – Metallurg Magnitogorsk | Onnistuuko Metallurg Magnitogorsk ryöstöretkessä?

2021-12-23 18:30:00

Metallurg Magnitogorsk DNB

Panos
1/5

Avangard Omsk ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat torstaina illalla KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Balashikha Arenalla kello 18:30.

Omskilla vahva nippu kasassa

Kotijoukkue Avangard Omsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 40 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 48 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Omskin maaliero on 40 pelatun pelin jälkeen 114:91. Edellisen 10 ottelun saldona joukkueella on viisi voittoa ja viisi tappiota, joten vire ei ole ollut hallitsevalla mestarilla sieltä parhaimmasta päästä.

Omskin puolustuspelaaminen joutuu todella isoon testiin, kun vastaan asettuu yksi KHL:n tulivoimaisimmista joukkueista. Omsk on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,85 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut 2,27 maalin verran. Kotijoukkueen parhaimpana pistemiehenä on ollut hyökkääjä Corban Knight tehoilla 15+25=40. Kokonaisuudessaan Omskilla on varsin hyvä paketti kasassa, ja se taistelee tänäkin vuonna tosissaan KHL:n mestaruudesta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierasjoukkueella hurja tulivoima

Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella 40 ottelua, joista saldona on 31 voittoa ja ainoastaan yhdeksän tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa peräti 63 kappaletta, jonka myötä se majailee koko KHL:n kärkipaikalla omassa konferenssissaan ja divisioonassaan. Magnitogorskin maaliero on 40 pelatun pelin jälkeen 142:97, joten meno on ollut koko kauden ajan hurjaa katsottavaa. Hyökkäys ja puolustuspelaaminen toimii käsi kädessä vallan mainiosti.

Magnitogorsk on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,55 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittakaavalla todella hyvää suorittamista. Vuorostaan omissa soi keskimäärin ottelua kohden 2,42 maalin verran, joten ei puolustuspelaaminenkaan ole heikkoa ollut. Joukkueen paras pistemies on keskushyökkääjä Philippe Maillet tehoilla 12+20=32 – viime ottelussa Maillet oli poissa pelaavasta kokoonpanosta. Magnitogorsk kykenee rummuttamaan peliään kolmen tuloskentällisen turvin.

Vierailijoilla kaikki avaimet voittoon

Avangard Omsk pääsee pelaamaan kotonaan, josta se saa etua tähän otteluun. Pelaajamateriaaleiltaan joukkueilla ei suurta eroa ole, mutta vierailijoiden tulivoima on napsun verran parempi. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolme kertaa toisensa, voitot ovat Magnitogorskin hyväksi 2-1. Vierailijoilla on kaikki avaimet käsissään pelatakseen voitosta. Se ei häviä kotijoukkueelle millään osa-alueella, eikä merkittäviä poissaoloja ole tällä hetkellä tiedossa. Liuskalle valitaan veto Metallurg Magnitogorsk DNB – jos peli päättyy tasan, niin veto mitätöidään.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!