Banner Image
29.12. KHL: Avtomobilist Jekateringburg – Ak Bars Kazan | Jatkuuko kotijoukkueen tappioputki?

2021-12-29 16:00:00

Ak Bars Kazan

Panos
1.5/5

Avtomobilist Jekateringburg ja Ak Bars Kazan kohtaavat toisensa keskiviikkona KHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Jekateringburgissa Uralets Arenalla kello 16:00.

Avtomobilist tappioputkessa

Kotijoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 43 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 26 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 40 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Avtomobilistin maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 121:122. Tällä hetkellä joukkue on pudotuspeliviivan alapuolella, joten kausi ei missään nimessä ole mennyt odotuksiin nähden hyvin. Avtomobilist porskuttaa viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa – pelaaminen on ollut todella heikkoa tämän putken aikana.

Avtomobilistilta löytyy tulivoimainen joukkue, mutta puolustuspelaaminen tuhoaa tämän joukkueen mahdollisuudet pärjätä. Avtomobilist on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,8 maalia vastustajan selän taakse, mutta myös samalla se on päästänyt omiin 2,8 maalia ottelua kohden. Se on kahdeksanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue koko KHL:ssä tällä hetkellä. Parhaimpana pistemiehenä on ollut hyökkääjä Ryan Spooner tehoilla 11+20=31. Tulivoimaa tästä joukkueesta ei puutu, mutta se ei joukkuetta auta, jos omissa kolisee näin usein.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Ak Bars Kazan tasaisempi suorittaja

Vierasjoukkue Ak Bars Kazan on näistä kahdesta joukkueesta selkeästi tasaisempi suorittaja. Se on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 58 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 111:100. Ak Bars Kazan on edellisen viiden ottelun aikana hävinnnyt kaksi ottelua, jotka tulivat Severstal Tsherepovetsia ja Salavat Ufaa vastaan.

Kazanilla on käsissään suhteellisen kova nippu, mutta sieltä täysin kirkkaimmasta päästä se ei kuitenkaan ole. Kazanilla on allansa todella maukas voitto Metallurg Magnitogorskista – ottelu päättyi vasta jatkoajan jälkeen 4-3-voittoon kazanin hyväksi, mutta kenttätapahtumien perusteella Kazan oli huomattavasti edellä kyseisessä ottelussa. Ak Bars Kazan on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,58 maalia vastustajan reppuun, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,32 maalin verran – Kazan pelaa huomattavasti enemmän puolustusvoittoista peliä kuin esimerkiksi Avtomobilist. Vierailijoiden parhaimpana pistemiehenä on ollut taitopelaaja Dmitri Kagarlitsky tehoilla 10+21=31.

Vierailijat ryöstöretkelle

Kotijoukkue on tällä hetkellä todella heikossa vireessä pelinsä kanssa. Viidestä edellisestä kamppailusta on tilille kirjattu tappio, eikä tilanne ainakaan helpotu, kun Ak Bars Kazan saapuu vierailemaan. Kazan on huomattavasti näistä kahdesta joukkueesta laadukkaampi sekä tuloksellisessa pelaamisessa parempi. Vierailijoille tarjoillaan suhteellisen maukasta kerrointa, johon tässä ottelussa tartumme. Liuskalle lähdetään pelaamaan siis vierasjoukkue Ak Bars Kazanin voittoa varsinaisella peliajalla. Kotijoukkueen heikko vire tulee jatkumaan Kazanin käsittelyssä. Vierailijoiden kokonaisvaltainen pelaaminen on selkeästi paremalla tasolla kuin Avtomobilistilla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!