Banner Image
29.12. KHL: Dinamo Minsk – Metallurg Magnitogorsk | Kotijoukkueen puolustuspelaaminen isossa testissä

2021-12-29 18:30:00

Metallurg Magnitogorsk yli 3 maalia

Panos
1.5/5

Dinamo Minsk ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat toisensa keskiviikkona KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Minskissä Minsk-Arenalla kello 18:30.

Dinamo Minskin puolustuspeli heikkoa

Kotijoukkue Dinamo Minsk on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 23 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 48 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Dinamo Minskin maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 128:135. Joukkue taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, mutta helppoa se ei tule olemaan. Tällä hetkellä se on viimeisenä joukkueena kiinni pudotuspelipaikassa. Puolustuspelaaminen kotijoukkueella tulee olemaan se suurin kysymys tämän loppukauden osalta.

Hyökkäyspelaamisessa Dinamo Minskillä ei ole suurempia ongelmia, mutta puolustuspelissä onkin suorastaan suuria ongelmia. Dinamo Minsk on koko KHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue, joten missään nimessä sama laulu ei voi jatkua, jos he aikovat tosissaan päästä pudotuspeleistä nauttimaan. Dinamo Minsk päästää keskimäärin ottelua kohden omissa 3,1 maalia, joka on aivan liian paljon KHL:n mittakaavalla. Nyt vastaan asettuu joukkue, jolta tulivoimaa löytyy vaikka muille jakaa – Dinamo Minskin puolustuspeli tulee olemaan suurissa vaikeuksissa Magnitogorskin käsittelyssä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tulivoimainen Magnitogorsk

Vierasjoukkue Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 43 ottelua, joista saldona on peräti 32 voittoa ja ainoastaan 11 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 66 kappaletta, jonka myötä se majailee koko KHL:n ensimmäisenä sarjataulukossa. Magnitogorskin maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen huikea 152:108. Metallurg Magnitogorskin kausi on ollut kokonaisuudessaan vallan mainio. Se omistaa hurjan määrän tulivoimaa, jonka takia se otteluissa kykeneekin tekemään paljon maaleja vastustajan verkon perukoille.

Magnitogorsk on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,53 maalia vastustajan nuottaan, joten tulivoimaa tästä joukkueesta ei puutu. Magni omistaa kolme kentällistä, jotka kykenevät tekemään tulosta kentällä – sen pelaaminen ei siis roiku ainoastaan vain yhden tuloskentällisen varassa. Magnin parhaimpana pistemiehenä on ollut 26-vuotias hyökkääjä Nikolai Goldobin tehoilla 15+21=36. Toiseksi tehokkaimpana on ollut Philippe Maillet tehoilla 14+21=35.

Kotijoukkueen puolustusosasto helisemässä

Dinamo Minskin puolustusosasto tulee olemaan todella suurissa vaikeuksissa, kun Magnitogorskin tulivoimainen joukkue astelee vastaan. Magni lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina – se päihittää Dinamo Minskin jokaisella osa-alueella. Molemmat pelaavat hyvin hyökkäyspainotteista kiekkoa, jonka takia tässä ottelussa ei puolustuspelaamisen kanssa juhlita. Liuskalle valitaan Metallurg Magnitogorskin yli 3 maalia, joka sopii tähän otteluun vallan mainiosti. Dinamo Minskin puolustusosasto ei yksinkertaisesti tule selviämään ehjin nahoin Magnitogorskin käsittelyssä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!