Banner Image
28.12. KHL: HK Sotshi – Traktor Tsheljabinsk | Traktor ryöstöretkelle

2021-12-28 18:30:00

Traktor Tsheljabinsk

Panos
2/5

HK Sotshi ja Traktor Tsheljabinsk kohtaavat toisensa tiistai-iltana KHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Sotshissa Bolshoy Ice Domessa kello 18:30.

Sotshin kausi ei parhaimmaista päästä

Kotijoukkue HK Sotshi on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 42 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 25 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 39 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Sotshin maaliero on 42 pelatun pelin jälkeen 98:116. Kotijoukkueen kausi ei ole ollut parhaimmasta päästä, eikä se tule tämän kauden osalta pääsemään pudotuspeleihin. Sotshi porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

HK Sotshin pelaajamateriaali ei yksinkertaisesti ole kummoinen, jonka takia se joutuu tyytymään pelkästään runkosarjaan. Varsinkin hyökkäyskalusto joukkueella on heikko. Sotshi on koko KHL:n kuudenneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue ja yhdeksänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,33 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,7 maalin verran. Kotijoukkueen paras pistemies on 22-vuotias hyökkääjä Artyom Nikolayev tehoilla 8+15=23.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Traktorilla hyvin pullat uunissa

Vierasjoukkue Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 14 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa peräti 63 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan sijalla 2. Traktorin maaliero on 44 pelatun pelin jälkeen 131:107. Vierailijoiden kausi on kokonaisuudessaan ollut erinomainen, eikä heikkoja hetkiä ole matkan varrella ollut. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Traktorilta löytyy todella paljon tulivoimaa joukkueesta – se on neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue koko KHL:ssä. Pelaajamateriaali on todella laaja, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Traktor on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,97 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,43 maalin verran. Vierailijoiden parhaimpana pistemiehenä on ollut puolustaja Nick Bailen tehoilla 6+34=40. Hyökkääjista parhaimpana pistenikkarina on ollut NHL:ssäkin pyörähtänyt Lukas Sedlak tehoilla 16+20=36. Traktorilla on todella laadukas rosteri kasassa tälle kaudelle, jonka myötä se taistelee tosissaan KHL:n mestaruudesta.

Tasoerot joukkueiden välillä suuret

Kotijoukkue HK Sotshi on huomattavasti heikompi joukkue pelillisesti kuin paperillakin. Traktor pyyhkii kotijoukkuetta jokaisella osa-alueella, mutta kaikista suurimmat erot näiden joukkueiden välillä löytyy hyökkäyskalustosta ja tulivoimasta. Traktor omistaa enemmän kuin yhden tuloskentällisen, kun taas vuorostaan Sotshin osalta voidaan puhua kokonaan tuloskentän puuttumisesta, sillä kärkipään pelaajat eivät ole laadultaan hyviä. Sotshi saa etua kotona pelaamisesta, mutta muualta ei apuja ole tulossa Sotshin laariin. Traktor on yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi kotijoukkueelle – tasoerot näiden kahden joukkueen välillä on todella suuret. Liuskalle lähdetään pelaamaan Traktorin suoraa voittoa varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!