Banner Image
13.1. KHL: HK Vitjaz – Barys Nur-Sultan | Puolustuspelaamisessa suuria ongelmia

Yli 5 maalia

@1.76

Panos
2/5

HK Vitjaz ja Barys Nur-Sultan kohtaavat toisensa torstaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Podolskissa Vitjaz-jääpalatsissa kello 18:30.

Barys taistelee tiukasti pduotuspelipaikasta

Kotijoukkue HK Vitjaz on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 48 ottelua, joista saldona on ainoastaan 15 voittoa ja peräti 33 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 43 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Vitjazin maaliero on 48 pelatun pelin jälkeen 121:149, joten mistään hyvästä suorittamisesta emme voi puhua kotijoukkueen osalta. Pudotuspelit ovat todella kaukainen haaste tälle ryhmälle kuluvan kauden osalta.

Vierasjoukkue Barys Nur-Sultan on pelannut 47 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 25 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 48 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Joukkueen maaliero on 47 pelatun pelin jälkeen 127:138 – Barysin kausikaan ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, niin joukkue on alkanut napsimaan voittoja hyvällä tahdilla. Barys taistelee tosissaan pduotuspelipaikasta, joka näillä näkymin saavutetaan, jos pelaaminen jatkuu samalla tasolla.

Molemmilla ongelmia puolustuspelinsä kanssa

Molemmilta löytyy kyllä tulivoimaa ja hyökkäyspään osaamista, mutta vuorostaan puolustuspelaamisessa molemmilla on suuria ongelmia oman pelinsä kanssa. Kotijoukkue HK Vitjaz on koko KHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue, kun taas vuorostaan Barys on KHL:n seitsemänneksi eniten maaleja oman selkänsä taakse päästänyt joukkue. Vitjazin peleissä on soinut keskimäärin ottelua kohden 3,1 maalin verran omissa, ja Barysin peleissä on soinut 2,9 maalin verran – nämä lukemat ovat aivan liian suuret KHL:n mittakaavalla.

Joukkueiden pelitapa perustuu hyökkäyspelaamiseen, joten luvassa on näiden kahden joukkueen maalintekokilpailu. Kotijoukkue HK VItjaz on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,52 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan Barys Nur-Sultan on heiluttanut vastustajan verkkoa ottelua kohden 2,7 maalin verran. Hyökkäyspelaamisessa ei ole kummallakaan joukkueella ollut ongelmia. Ratkaisu- ja tulivoimaa molemmilta löytyy runsaasti, sillä pistepörssin top 15 -listalta löytyy yhteensä viisi pelajaa näistä kahdesta joukkueesta.

Maalipaikkoja luvassa

Kummankin joukkueen heikoimmat osa-alueet löytyy puolustuspelaamisesta, joten tästä ottelusta on aivan turha odottaa puolustusvoittoista peliä. Vuorostaan vahvuudet löytyvät molemmilta hyökkäyspelaamisessa, jonka takia tässä ottelussa maalipaikkoja on varmasti luvassa molemmissa päissä rutkasti. Vitjazin parhaimpana pistemiehenä häärii suomalaisille tuttu Niko Ojamäki, joka johtaa koko KHL:n maalipörssiä – herran tehot tämän kauden osalta ovat 29+14=43. Barysin paras pistenikkari on ollut 25-vuotias hyökkääjä Nikita Mikhailis tehoilla 18+26=44. Lisää maaliodottamaa otteluun tulee, kun molempien erikoistilannepelaaminen on alivoiman osalta ollut todella surkeaa. Hyökkäysvoimaa on suhteessa puolustuspelaamiseen todella paljon, joten tähän kamppailuun sopii vallan mainiosti runsasmaalisen ottelun pelaaminen. Liuskalle valitaan yli 5 maalia ottelussa – jos peli päättyy tasan viiteen maaliin, niin veto mitätöidään ja panos palautuu takaisin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!