Banner Image
30.12. KHL: Severstal Tsherepovets – Dynamo Moskova | Kotijoukkueen kurssi kääntymässä?

2021-12-30 18:00:00

Dynamo Moskova

Panos
2/5

Severstal Tsherepovets ja Dynamo Moskova kohtaavat toisensa torstaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Tsherepovetsissa Ledovyy Dvorets Areenalla kello 18:00.

Severstalin heikolle vireelle jatkoa?

Kotijoukkue Severstal Tsherepovets on ollut yksi suurimmista yllättäjistä tämän kauden osalta. Se on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 43 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 19 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 55 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 106:102. Severstalin kausi on ollut todella positiivinen yllätys, mutta nyt joukkueen kurssi on hieman kääntymässä päälaelleen.

Edellisen 10 ottelun aikana Severstal on kärsinyt peräti seitsemän tappiota, joten meno ei ole ollut tuloksellisesti hyvää. Severstalin kohdalla voidaan puhua jopa hieman ehkä ylisuorittamisesta tämän kauden osalta, sillä joukkue ei ole läheskään niin hyvä, mitä tämän hetkinen tilanne sarjataulukon osalta näyttää. Missään nimessä Severstal ei sieltä huonoimmasta päästä ole, mutta aivan liian korkealla se on tällä hetkellä oikeaan tasoonsa nähden. Severstal tekee keskimäärin ottelua kohden 2,4 maalia vastustajan nuottaan, joka on suhteellisen vähän – Severstal on kahdeksanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue KHL:ssä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Dynamo Moskova vaarallinen

Vierasjoukkue Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 43 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 14 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 61 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 2. ja omassa divisioonassaan sijalla 1. Dynamo Moskovan maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 149:102. Vierasjoukkueen kausi on ollut kokonaisuudessaan todella hyvä. Tällä hetkellä se purjehtii kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Edellisessä ottelussaan Dynamo Moskova kävi hakemassa TsSKA Moskovasta 4-3-voiton vakuuttavan pelin jälkeen. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut lähiaikoina järisyttävän vaarallinen, se on edellisen kolmen ottelun aikana nakuttanut vaivattomat 17 maalia vastustajan verkkoon. Tulivoimaa Dynamo Moskovalta ei puutu – se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,4 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittakaavalla erinomainen tulos. Dynamo Moskova on koko KHL:n toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue.

Vierailijat ryöstöretkelle

Dynamo Moskova lähtee tähän otteluun omalla paperilla huomattavasti selkeämpänä ennakkosuosikkina mitä kertoimet antavat ymmärtää. Joukkueiden materiaalierot ovat todella suuret jokaisella osa-alueella. Severstalin kurssi on kääntymässä heikompaan suuntaan, joka on täysin ymmärrettävää kyseisellä rosterilla. Vadim Shipachyov, Stanislav Galiev, Oscar Lindberg, Dmitri Rashevsky ja kumppanit tulevat horjuttamaan Severstalin puolustuspelaamista. Vierailijoiden joukkue on todella laaja, eikä se roiku pelkästään yhden tai kahden kentällisen varassa. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Dynamo Moskovan voittoa varsinaisella peliajalla. Severstal ei nykyisellä pelaamisellaan tule selviämään Dynamo Moskovan tulivoimaista joukkuetta vastaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!