Banner Image
5.1. KHL: Traktor Tsheljabinsk – Lokomotiv Jaroslavl | Jatkaako kotijoukkue hyviä otteitaan?

Traktor Tsheljabinsk

@2.35

Panos
1.5/5

Traktor Tsheljabinsk ja Lokomotiv Jaroslavl kohtaavat toisensa keskiviikkona KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Tsheljabinskissä Traktor Arenalla aikaisin aamulla kello 11:00.

Traktor vahva suorittaja

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinskin kausi on ollut tähän mennessä erinomainen. Se on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 46 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 14 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa peräti 67 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toisena. Joukkueen maaliero on 46 pelatun pelin jälkeen 138:110. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Viime vuoden viimeisessä ottelussaan Traktor kävi hakemassa hallitsevan mestarin kustannuksella vierasvoiton 3-1-lukemilla. Traktor on koko kauden ajan ollut todella vahva suorittaja, eikä heikkoja hetkiä ole matkan varrella tullut vastaan. Se on tehnyt keskiarvoltaan ottelua kohden 3,0 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittakavaalla todella hyvä tulos. Traktor omistaa kolme tuloskentällistä, joka kertoo todella paljon joukkueen tulivoimasta. Parhaimpana pistemiehenä on ollut puolustaja Nick Bailen tehoilla 6+35=41.

Lokomotiv keskikastia

Vierasjoukkue Lokomotiv Jaroslavlin kausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, mutta ei missään nimessä heikoimmastakaan päästä – kuitenkin odotuksiin nähden kausi on hiuksen verran mennyt alakanttiin vielä tässä vaiheessa. Se on pelannut kuluvalla kaudella 45 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 54 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Lokomotivin maaliero on 45 pelatun pelin jälkeen 109:96.

Joukkue lukeutuu tällä hetkellä keskikastiin, kun taas vuorostaan vastustaja Traktor Tsheljabinsk kärkipäähän. Lokomotiv on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan, jotka tulivat kotihallissa Spartak Moskovaa sekä Dynamo Moskovaa vastaan – Lokomotiv teki näissä otteluissa yhteensä ainoastaan kolme maalia. Vierailijoiden suurimpana ongelmana on juurikin ollut hyökkäyspelaamisen tehottomuus paikoitellen. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,4 maalia, joka on huomattavasti vähemmän kuin muiden kärkijoukkueitten maalimäärät ottelua kohden. Vierailijoiden parhaimpana pistemiehenä on häärinyt 24-vuotias hyökkääjä Denis Alexeyev tehoilla 11+15=26.

Kotijoukkue vahvemmilla

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk pääsee naatiskelemaan tässä ottelussa kotiedusta, mutta myös pelaajamateriaaliltaan se on huomattavasti laadukkaampi kuin Lokomotiv. Vierailijat ovat päästäneet huomattavasti vähemmän maaleja omissa kuin Traktor, mutta suuri ero joukkueiden puolustuksessa ei ole. Traktorin alakerrasta löytyy enemmän tulivoimaa ja vuorostaan vierailijoilta löytyy hieman enemmän taitoa pelata omassa päässä. Kotijoukkue omistaa kolme tuloskenttää, kun taas vuorostaan Lokomotiv omistaa yhden kunnollisen tuloskentän, mutta alempien kenttien osalta emme voi puhua tuloskentistä. Lokomotiv on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, kun taas vuorostaan Traktor porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa. Liuskalle valitaan tulivoimaisemman ja paremassa vireessä olevan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla herkullisella kertoimella. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaallee, jolloin Traktor Tsheljabinsk oli vahvempi lukemin 2-1.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!