Banner Image
10.9. Liiga: HPK – Tappara | Tamperelaiset ryöstöretkelle

2021-09-10 18:30:00

Tappara

Panos
2.5/5

HPK saa tänään avausottelussaan vieraakseen Tampereen Tapparan. Ottelu pelataan Pohjantähti Areenalla tuttuun tapaan kello 18:30.

Kerhon ulkomaalaiset isossa roolissa

HPK:n hyökkäyskalusto on kärkipelaajien osalta muuttunut totaalisesti kuluvalle kaudelle. Petri Kontiolan, Jere Innalan ja Valtteri Puustisen lähtö oli todella kova isku HPK:n hyökkäyskalustoon, sillä kaikki olivat todella isossa roolissa edellisellä kaudella. Heidän tilalleen kärkikenttään tulivat Michael Joly, Sean Collins ja paluumuuttaja Philippe Cornet. Ensimmäisenä mainitsemani Michael Joly on ollut pre-seasonilla HPK:n tehokkaimpia pelaajia. Ulkomaalaisvahvistuksien lisäksi HPK värväsi joukkueeseensa Antti Pihlströmin, joka on todella mielenkiintoinen nimi Liigassa.

Puolustuksessa oli myös jonkin verran liikehdintää, sillä Elmeri Eronen ja Santeri Lukka jättivät joukkueen. Heidän tilalleen joukkueeseen hankittiin Ryan Johnston, Mario Grman ja Arttu Pelli. Allekirjoittaneen mielestä HPK:n puolustusosasto kärsi tässä skenaariossa. Maalivahtiosastolla ei tapahtunut muutoksia, joka on HPK:n kannalta erinomainen juttu. Eetu Laurikainen on edelleen joukkueen ykkösveskari ja kakkostorjujana toimii Daniel Lebedeff. Kerho taistelee nykyisellä rosterilla todennäköisesti sijoista 10-14 – on vaikea kuvitella joukkueen kykenevän parempaan suoritukseen kuin viime kaudellakaan.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Porkkanapöksyjen materiaali hurjaa luettavaa

Tampereen Tappara lähtee tähän kauteen jälleen kerran mestariehdokkaana. Vierailijoiden hyökkäyskalusto ei paljoa muuttunut viime kaudesta, sillä lähtijöiden joukossa ei ollut käytännössä kuin Jiri Smejkal. Tappara onnistui nappaamaan itselleen järisyttävän kovan paluumuuttajan, sillä Tyler Morley palasi vuoden tauon jälkeen takaisin Tampereelle. Morleyn lisäksi Tapparan sentteriosastoa tuli vahvistamaan Kyle Platzer – porkkanapöksyjen sentteriosasto on kuluvalla kaudella timanttia näiden hankintojen myötä.

Tapparan puolustusosasto meni käytännössä kokonaan uusiksi. Otso Rantakari ja Veli-Matti Vittasmäki palaavat Tappara-leirin takalinjoille, mutta Otson paluuta joudumme hieman pidempään odottamaan, sillä hän kärsii tällä hetkellä polvivammasta. Casimir Jurgens, Joni Tuulola, Mikael Seppälä ja Brady Austin ovat loput hankinnat takalinjoille. Brady Austin pelasi todella vahvasti CHL:ssä ja harjoituskaudella. Tapparan puolustus on yksi Liigan parhaimmista näillä nimillä. Maalivahtiosastolla ei yllätyksiä tapahtunut, sillä Christian Heljanko jatkaa joukkueen ykköstorjujana. Dominik Hrachovina sai joukkueesta lähtöpassit, mikä ei tullut yllätyksenä.

Tappara ryöstää pisteet

HPK pelasi harjoituskaudella seitsemän ottelua, joista se onnistui voittamaan kolme kamppailua. Harjoituskauden ensimmäisessa ottelussaan HPK kohtasi Tapparan – ottelu päättyi tamperelaisten 5-1-voittoon. Tappara pelasi vuorostaan CHL:n ja pre-seasonin aikana kahdeksan ottelua, joista se onnistui seitsemän ottelu viemään omiin nimiinsä. Tappara onnistui voittamaan jokaisen pelin CHL.ssä, joka on todella hyvä suoritus, kun kyseessä on kiven kova lohko. Tapparan pelaajamateriaali on heittämällä parempi kuin HPK:lla. Tappara on paljon valmiimpi alkavaan kauteen kuin HPK. Vierasjoukkue tulee viemään pisteet tästä ottelusta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!