Banner Image
13.10. Liiga: Sport – HPK | Jatkuuko kotijoukkueen voittoputki?

2021-10-13 18:30:00

Sport

Panos
2/5

Sport saa keskiviikon Liiga-kierroksella vastaansa HPK:n. Ottelu pelataan Vaasan Sähkö Areenalla kello 18:30.

Sport huimassa vireessä

Kotijoukkue Vaasan Sport on pelannut kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja kolme tappiota. Sarjataulukossa joukkue majailee tällä hetkellä sijalla 2. Sport on voittanut neljä edellistä otteluaan putkeen – kotonaan se ei ole vielä hävinnyt kertaakaan tämän kauden aikana. Ennen kauden alkua kukaan ei osannut odottaa joukkueen pelaavan näin hyvää kiekkoa, toki kausi on vasta alussa, joten pelaaminen voi vielä kääntyä mihin suuntaan tahansa.

Kaikesta huolimatta Sport pelaa tällä hetkellä todella vakuuttavasti, eikä pelissä ole juurikaan heikkouksia. Sportin ulkomaalaisvahvistukset ovat kyenneet kantamaan joukkueen tulosvastuuta. Shaun Heshka, Henrik Eriksson, Axel Holmström ja Turo Asplund ovat olleet joukkueen tehokkaimmat pelaajat pisteiden valossa. Sportilla on käsissään ensimmäistä kertaa Liigassa sellainen joukkue, jonka kanssa se tulee pääsemään todennäköisesti pudotuspeleihin runkosarjan päätyttyä.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Kerho parantanut otteitaan lähiaikoina

HPK:n alkukausi ei ole missään nimessä ollut parhaimmasta päästä, sillä joukkue on pelannut kuluvalla kaudella 10 ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja kuusi tappiota – kaksi voitoista syntyi vasta jatkoajan jälkeen. Runkosarjassa kerho majailee sijalla 14. Kerhon maaliero on pakkasen puolella, sillä se on tehnyt vastustajan nuottaan 20 maalia, ja omissa on kolissut 29 kertaa. Kerholla on allaan kaksi vakuuttavaa voittoa Jukureista ja HIFK:sta.

Ennen kahta edellistä otteluaan kerho oli peräti viiden ottelun tappioputkessa. Tappioputken aikana joukkueen ongelmana oli todella heikko hyökkäyspelaaminen, sillä maalit jäivät todella vähiin – oikeastaan kerhon ongelmana on koko kauden aikana ollut heikko viimeistely. Nyt joukkue sai hieman ketsuppipulloa auki, mutta onko ketsuppipullo vielä auki Vaasan Sportia vastaan?

Kotijoukkueen voitto liuskalle

Kerho on parantanut otteitaan, mutta kotijoukkueen pelaaminen on silti huomattavasti paremmalla tasolla. Vaasan Sport ei ole hävinnyt kertaakaan kotonaan – joukkue pelaa todella upeata kiekkoa kotiyleisönsä edessä. Risto Dufvan joukkue kykenee pelaamaan todella hyvää puolustuspeliä, joten kerholla tulee olemaan jälleen kerran vaikeuksia löytää tekopaikkoja. Kerho omistaa koko Liigan huonoimman ylivoiman, kun taas vuorostaan Vaasan Sport on ollut kolmanneksi tehokkain ylivoimatilanteissa koko Liigassa. Sport tulee ottamaan rutiinivoiton kerhon kustannuksella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!