Banner Image
7.10. Liiga: Sport – Ilves | Jatkuuko Sportin kotitaika?

2021-10-07 18:30:00

Sport

Panos
2.5/5

Sport ja Ilves kohtaavat torstain Liiga-kierroksella toisensa. Ottelu pelataan Vaasan Sähkö Areenalla kello 18:30.

Sport todella vaarallinen kotonaan

Kotijoukkue Sport on pelannut kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja kolme tappiota. Sport on kerännyt sarjapisteitä 18 kappaletta, joka oikeuttaa sarjataulukon sijalle 2. Sportin maaliero on kahden pykälän verran plussan puolella. Kokonaisuudessaan Vaasan Sportin kausi on ollut tähän mennessä varsin onnistunut. Joukkue ei ole kärsinyt vielä ainuttakaan tappiota kotihallissaan.

Vaasan Sportin ulkomaalaisvahvistukset ovat olleet erinomaisessa tikissä. Henrik Eriksson ja Axel Holmström ovat osoittautuneet aivan erinomaisiksi hankinnoiksi Liiga-kaukaloon. Shaun Heshka on tuonut myös puolustuspäähän järisyttävän paljon osaamista – kokonaisuudessaan Vaasan Sportin pelaajahankinnat kuluvalle kaudelle ovat olleet onnistuneita. Sport ei ole kertaakaan Liigassa omistanut näin hyvää rosteria kuin nyt.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Ilveksen peli takkuaa tuloksista huolimatta

Vierasjoukkue Tampereen Ilves on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja kolme tappiota. Ilves on kyennyt napsimaan sarjapisteitä 13 kappaletta, joka oikeuttaa sarjataulukon sijalle 7. Ilveksen maaliero on tällä hetkellä 20:19, eli yhden maalin plussan puolella. Ilveksen kausi on ollut suhteellisen heikko, vaikka voittoja onkin enemmän kuin tappioita. Pelillisesti se ei ole vielä kyennyt vakuuttamaan.

Maalivahti Marek Langhamer on pelastanut Ilveksen tappiolta jo muutamaan otteeseen, mutta tämä ei tule loputtomiin kestämään. Ilveksen on saatava paremmin omasta pelistänsä kiinni, sillä nykyisellä pelaamisella kurssi tulee pakosti kääntymään Ilvestä vastaan – maalivahti yksinkertaisesti ei voi jokaista peliä voittaa.

Sport lapulle

Vaasan Sport on pelannut todella vakuuttavaa kiekkoa, eikä se tule kotihallissaan olemaan altavastaaja. Joukkueet kohtasivat viime lauantaina Hakametsässä, jolloin Sport oli vahvempi 3-1-lukemin. Nyt Sport pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on vahvimmillaan. Ilveksen peli ei ole sillä tasolla, että se pystyisi Sportia haastamaan kotiluolassaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!