Banner Image
1.10. Liiga: Sport – SaiPa | Vierasjoukkueen ahdinko jatkuu

2021-10-01 18:30:00

Sport

Panos
2/5

Sport ja SaiPa kohtaavat perjantain Liiga-kierroksella toisensa. Ottelu pelataan Vaasan Sähkö Areenalla kello 18:30.

Sport aloittanut pirteästi kautensa

Vaasan Sport on aloittanut oman alkukautensa todella mallikkaasti. Sport on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja kolme tappiota – maaliero Sportilla on kahden pykälän verran miinuksella. Sport on tunnetusti aina ollut Liiga-tasolla aivan häntäpään joukkue, mutta tälle kaudella Sport on saanut varsin mielenkiintoisen nipun jalkeille. Jos totta puhutaan, niin Sportilla on ensimmäistä kertaa jalkeilla joukkue, joka voidaan laskea pudotuspelikamppailuihin mukaan.

Sportin tuloskenttä on ollut erinomaisessa vireessä. Henrik Eriksson ja Axel Holmström ovat olleet Vaasan Sportilta onnistuneet hankinnat tähän mennessä. Herrat pelaavat ykköskentässä yhdessä Michael Keräsen kanssa, joka on myös viime kaudella jo osoittautunut erittäin hyväksi hankinnaksi Sportille. Joukkueen onnistumiset eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan yhden tuloskentän varaan, vaan muualtakin löytyy ratkaisuvoimaa ja osaamista. Sport ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt ainuttakaan ottelua kotihallissaan.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

SaiPan hyökkäyspelaaminen takkuaa

SaiPa on pelannut kuluvalla kaudella myös seitsemän ottelua. Voittoja tilille on kertynyt kolme kappaletta, tappioita vuorostaan neljä. SaiPan maaliero on tällä hetkellä Sportin tavoin kahden maalin verran pakkasella. Kotijoukkue Sport on kuitenkin tehnyt huomattavasti enemmän maaleja kuin SaiPa. Vierailijoiden isoin ongelma tällä hetkellä on juurikin heikko hyökkäyspelaaminen. SaiPa on tähän mennessä paukuttanut ainoastaan 1,42 maalia per ottelu, joten mistään hyvästä suorituksesta emme voi puhua.

SaiPan ulkomaalaiset ovat olleet vieläkin aivan unessa, eikä pelaamisessa ole ollut merkkejä paremmasta. Pekka Virran on saatava joukkueen hyökkäyspelaamiseen jotain tolkkua, sillä nykyinen pelaaminen ei voi jatkua kauaa. SaiPan puolustus- ja maalivahtipeli on hyvällä mallilla, mutta ainoastaan näillä et otteluita voita, sillä onhan kyseessä maalintekopeli. SaiPan pelaajamateriaali ei ole tällä kaudella kummoinen, eikä se todennäköisesti tule pudotuspeleistä nauttimaan runkosarjan jälkeen.

Kotijoukkue liuskalle

Vaasan Sport ei ole hävinnyt vielä kertaakaan kotonaan, eikä se tule SaiPaa vastaankaan kärsimään ensimmäistä tappiota. Sport on aina ollut kotonaan erittäin vaikea vastus kenelle tahansa, eikä varsinkaan nykyisellä kunnollaan SaiPa tule Sportia kaatamaan. Yleisön tuki on valtava Sportille, jonka avulla saadaan Sportille luotua hyvää momentumia. Yksikään joukkue ei tule tällä kaudella kävelemään Sportin yli kotihallissaan. Liuskalle valikoituu Vaasan Sportin kotivoitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!