Banner Image
7.4. MLB: Chicago Cubs – Milwaukee Brewers | Vierailijat avaavat kauden voitolla

Brewers ml

@1.57

Panos
2/5

Chicago Cubs ja Milwaukee Brewers avaavat omalta osaltaan MLB-kauden torstai-iltana. Ottelu pelataan Chicagossa Wrigley Fieldillä kello 21:20.

Brewers tahtoo jatkaa siitä mihin se viime kaudella runkosarjassa jäi

Milwaukee pelaai viime kaudella vahvan runkosarjan, kun se voitti NL Central -divisioonan viiden ottelun erolla St. Louis Cardinalsiin. Pudotuspeleissä tie tyssäsi kuitenkin lyhyeen, kun joukkue joutui toteamaan World Series -voittoa lopulta juhlineen Atlanta Bravesin paremmakseen 1-3 lukemin.

Brewers onnistui pitämään runkonsa kasassa erinomaisesti, jonka lisäksi se hankki muutaman täsmähankinnan riveihinsä. Seuraan saapui muun muassa vapaana agenttina Andrew McCutchen ja Hunter Renfroe. Jälkimmäisenä mainittu Renfroe pelasi viime kaudella erinomaisen kauden, sillä vaikka hänet tunnetaan erityisesti erinomaisena puolustajana, löi hän viime vuonna lisäksi 31 home runia, tilastoiden samanaikaisesti uransa korkeimman OPS:in (.816)

Isoa roolia tulevalla kaudella Brewers-miehistössä on tarjolla muun muassa Kolton Wongille, Lorenzo Cainille ja Willy Adamesille. Kenties suurimmat toivot kuitenkin kohdistuvat heikosti viime kaudella omaan tasoonsa nähden pelanneeseen Christian Yelichiin, joka on edelleen Brewersin hyökkäyspelin kulmakivi.

Ykkössyöttäjänä Brewersillä on Corbin Burnes, joka oli viime kaudella MLB:n ykkönen niin strikeoute ratessa (35.6%) kuin ERA:ssa (2.43). Viime kaudella Burnes laittoi Wrigley Fieldillä käyntiin melkoisen shown, kun hän strikeouttasi 10 Cubs-pelaajaa putkeen. Yhteensä Burnes starttasi viime kaudella Cubsia vastaan kolme kertaa, tilastoiden näissä otteluissa 1.34 ERA:n.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Cubsin viime kausi oli vaikea

Cubsin kausi viime vuonna oli todella vaikea, mutta se ei toki tullut yllätyksenä. Cubsin uudelleenrakennus on vasta alkuvaiheessa, ja voi viedä useita vuosia, ennen kuin vuonna 2016 mestaruutta juhlineet chicagolaiset ovat jälleen kilpailukykyisiä. Mestarijoukkueesta ei pelaajia ole enää Kyle Hendricksiä ja Willson Contrerasta lukuun ottamatta montaa jäljellä, sillä maisemaa ovat ehtineet vaihtaa muun muassa Kris Bryant, Javier Baez, Anthony Rizzo sekä Kyle Schwarber.

Toki myös valonpilkahduksia viime kaudella nähtiin, kun esimerkiksi Patrick Wisdom ja Frank Schwindel löivät itsensä läpi MLB-tasolla. On kuitenkin vaikea nähdä, miten Cubs kykenisi juurikaan parantamaan viime kauden recordistaan (71-91) nykyisellä rosterillaan, vaikka chicagolaiset vahvistivatkin miehistöään viime kauden päätteeksi muun muassa nelinkertaisella NPB Allstar -pelaajalla Seiya Suzukilla, joka siirtyi Chicagoon japanilaisesta Hiroshima Carpista.

Aloittavat syöttäjät

Corbin Burnes

Brewersiltä kummulle astelee viime kaudella NL Cy Young Awardin voittanut Corbin Hurnes. Viime kausi oli Burnesin ensimmäinen startterina, ja uniikista syöttötyylistään tunnettu syöttäjä nappasikin nopeasti paikan sarjan eliittisyöttäjien joukosta. Burnesin ERA viime kaudella oli 2.43, ja strikeouteja hän heitti viidenneksi eniten koko sarjassa. Strikeoutit per yhdeksän inningiä -listalla Burnes majoitti MLB:n kärkisijaa.

Kyle Hendricks

Vuonna 2016 mestaruuden voittaneen Kyle Hendricksin ERA oli viime kaudella miehen uran korkein (4.77). Urallaan Hendricks on heittänyt Wrigley Fieldillä varsin kelvollisesti (2.94 ERA), mutta viime kaudella 34-vuotias syöttäjä tilastoi peräti 5.24 ERA:n 17:ssa Chicagossa starttaamassaan ottelussa. Laatusyöttäjänä Hendricksiä voi toki vaikeasta viime kaudesta huolimatta pitää, mutta aivan samalla tasolla kokenut syöttäjä ei enää ole, kuin 2010-luvun toisella puolikkaalla.

Brewers aloittaa kauden voitolla

Tuleva kausi on jälleen Cubsin osalta jälleenrakennusta tuleville vuosille, ja sen se tulee aloittamaan tappiolla Brewersille. Milwaukee dominoi joukkueiden välisiä kohtaamisia viime kaudella, kun se voitti 19 pelatusta ottelusta peräti 15 (juoksut 124-67).

Torstai-iltana kummulle astelevan Hendricksin viime kausi oli heikko, joka saattoi antaa osviittaa tulevasta laskusuhdanteesta. Brewersin syöttökummulle marssittama Burnes sen sijaan on kuin Hendricksin vastakohta, ja vierailijoilla onkin selkeä syöttöetu puolellaan. Myös muun rosterin osalta Brewers on selvästi illan isäntiä laadukkaampi, jonka vuoksi pelimerkit pelataan vierasjoukkueen kautta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!