Banner Image
4.5. MLB: Los Angeles Dodgers – Chicago Cubs | Dodgers vaikeuksissa Wrigley Fieldilla?

2021-05-04 21:20:00

Chicago Cubs ml

Panos
1/5

Los Angeles ei ole näyttänyt World Series -suosikilta huiman alkukauden jälkeen. Dodgers on voittanut vain neljä viimeisestä 14 ottelustaan, mutta sunnuntaina joukkueella oli toki aiheutta juhlaan, kun se voitti Milwaukeen peräti 16-4. Dodgers hävisi kolme ensimmäistä otteluaan Milwaukeessa, joten sunnuntain voitto oli varmasti helpostus joukkueelle. Los Angelesin osumakeskiarvo oli MLB:n paras ensimmäisten viikkojen ajan, mutta tämän jälkeen lukemat ovat kääntyneet laskuun. Tällä hetkellä Dodgers on osumatilastossa 15. sijalla .233 lukemalla. Kolmospesämies Justin Turner johtaa joukkueen lyöntitilastoja 34 osumallaan ja .337 keskiarvolla.

Turner johtaa myös Dodgersin HR-tilastoja kuudella HR:llaan. Corey Seager on lyöntitilastoissa toisena 28 osumallaan ja kolmantena majailee Chris Taylor 23 pesälyönnillään. Tiistai-iltana edellä mainitut herrasmiehet saavat vastaansa Chicagon syöttöosaston, jolla on ollut omat vaikeutensa alkukauden aikana. Cubs on syöttötilastoissa vasta 26. sijalla, ja joukkueen ERA on 4.75. Dodgersin syöttökummulla aloittaa tiistaina Walker Buehler. Hän varmasti toivoo pystyvänsä viime ottelua selvästi parempaan esitykseen, sillä hän antoi Cincinnatille viisi juoksua viime tiistaina. Ennen Cincinnati-ottelua Buehler syötti neljässä peräkkäisessä ottelussa varsin hyvin 3.16 ERA:lla.

Cubsilla omat vaikeutensa

Chicagon voittoprosentti oli huhtikuun puolivälin jälkeen yli 50, mutta tämän jälkeen peli ei ole kulkenut. Cubs hävisi huhtikuun 23. päivän jälkeen viisi ottelua putkeen, kunnes se lopulta voitti Atlantan viime torstaina. Kolmesta viime ottelustaan Cubs on hävinnyt kaksi, mutta pieniä piristymisen merkkejä joukkue on näyttänyt. Viime ottelunsa Cubs hävisi Cincinnatille jännittävien vaiheiden jälkeen 10. vuoroparissa, kun Reds paineli chicagolaisten harmiksi 13-12 voittoon.

Cubs oli sarjan huonoin lyöntijoukkue ensimmäisten viikkojen ajan, mutta alkukauden vaikeuksien jälkeen lukemat ovat parantuneet selvästi. Tällä hetkellä joukkue on 25. sijalla 21,8% osumakeskiarvolla. Joukkueessa riittää kuitenkin potentiaalia selvästi tätäkin parempaan, sillä rosterista löytyy todellisia lyöjävirtuooseja muun muassa Kris Bryantin, Javy Baezin ja Anthony Rizzon muodossa. Sunnuntain kaltaisia juoksujuhlia on nähty Cubsilta myös aiemmin tällä kaudella, mutta tasaisuuden puutteen vuoksi joukkueen voittokeskiarvo on pysynyt matalana.

Oikeakätinen Kyle Hendricks aloittaa Cubsin syöttäjänä tiistaina. Viime ottelu meni kokeneelta tähtisyöttäjältä penkin alle, kun Atlanta löi peräti seitsemän juoksua kolmen vuoroparin aikana. Muita joukkueita kuin Bravesia vastaan Hendricks on antanut vain viisi juoksua 15 pelaamansa vuoroparin aikana, joten parhaimmillaan 31-vuotias Professori on edelleen erinomainen syöttäjä.

Dodgers turhan suuri suosikki

Kumpikaan joukkueista ei ole pystynyt esittämään tasaisia otteita alkukauden aikana. Dodgers lähtee matsiin kertoimien valossa selvänä suosikkina, mutta näin suurta suosikin asemaa me emme arvioidemme pohjalta vierailijoille saa. Cubs on osoittanut kykenevänsä kaatamaan kenet tahansa vahvan lyöntipelinsä ansiosta ja Hendricks on syöttänyt loistavasti Braves-otteluita lukuun ottamatta.

Hendricksin koko uran ERA Wrigley Fieldilla on vain 2.65, joten hän on kotistadionillaan vahva syöttäjä. Cubsille tarjottavat kertoimet ovat yksinkertaisesti liikaa, jonka vuoksi niihin täytyy tarttua kiinni.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!