Banner Image
Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 18.9.2021

2021-09-18 16:58:00

-

@-

Panos
1/5

Veikkauksen Vakio 1 koostuu lauantaina 18. syyskuuta seuraavista kohteista: Kohteet 1-5 Valioliiga ja 6-13 Mestaruussarja. Voit lukea ottelukohtaiset vakiovihjeet alta. Vihjerivin kokonaisuudessaan löydät artikkelin lopusta. Potissa n. 170 000€.

1. Manchester City – Southampton (1)

Manchester City on aloittanut kauden loistavasti ja se on tehnyt neljään ensimmäiseen Valioliga-otteluun loistavat 11 maalia. Pep Guardiolan luotsama Cityzes on pelannut viime viikkojen aikana erinomaista jalkapalloa, ja Kevin De Bruynen sekä Phil Fodenin paluu pelikuntoon vahvistaa Cityn käsittämättömän kovaa materiaalia entisestään. Isännät ovat oikeutetusti ylivoimaisia voittajasuosikkeja lauantaina, ja kupongille ruksitaankin varma ykkönen.

2. Liverpool – Crystal Palace (1)

Liverpool on avannut kauden kolmella voitolla ja yhdellä tasurilla, kun taas Palace nappasi viime viikonloppuna kauden avausvoittonsa. Patrik Vieiran miehistö kaatoi kotinurmellaan Spursin 3-0, ja osumien makuun päästi kahteen otteeseen myös Celticistä siirtoikkunan takarajalla Lontooseen saapunut Odsonne Edouard. Viime viikonlopun hienosta esityksestään huolimatta Palace on selkeä altavastaaja Anfieldilla, sillä vastassa on yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista, jonka materiaali on hurja. Peleille napataan varmaa ykköstä, sillä mikä tahansa muu lopputulos kuin isäntien selvä voitto olisi melkoinen yllätys.

3. Norwich – Watford (1X2)

Kolmoskohteessa sarjanousijat Norwich ja Watford kohtaavat toisensa Carrow Roadilla. Teemu Pukin tähdittämä Norwich ei ole voittanut alkukauden aikana peliäkään, eikä se ole onnistunut tekemään yhtään pelitilannemalia. Watford sen sijaan on voittotilinsä avannut, kun se kaatoi toisella kierroksella Palacen, mutta kaikissa muissa otteluissa Watford on kärsinyt tappion. Peli on lähtökohdiltaan ympäripyöreä, sillä joukkueet ovat voimasuhteiltaan hyvin lähellä toisiaan. Pelataan kohde tukkoon, eikä oteta riskejä.

4. Burnley – Arsenal (2)

Neloskohteessa surkeasti kautensa aloittanut Arsenal saapuu Turf Moorille Burnleyn vieraaksi. Arsenal oli kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjajumbona, mutta maaottelutauon jälkeen Gunners onnistui avamaan pistetilinsä, kun se kaatoi Norwichin kotonaan 1-0 lukemin. Myös Burnleylla on ollut vaikeaa, sillä neljästä ottelusta kasassa on vain yksi piste. Arsenal on materiaaliltaan selvästi isäntiä laadukkaampi joukkue, eikä Burnley ole avauskierrosten aikana pelannut yhtä vahvaa puolustavaa jalkapalloa kuin aiemmilla kausilla. Lapulle rohkeasti varma kakkonen.

5. Aston Villa – Everton (X2)

Villan kausi on lähtenyt nihkeästi liikkeelle, eikä elämä ilman Jack Grealishia ole ollut helppoa. Evertonilla sen sijaan on kulkenut Rafa Benitezin alaisuudessa mainiosti, sillä Toffees ei ole hävinnyt alkukauden aikana peliäkään. Neljästä ottelusta on kasassa kymmenen pistettä ja erityisesti viime ottelussan Burnleyta vastaan joukkue pelasi erinomaista jalkapalloa. Helpolla pisteet Villa Parkilta eivät kuitenkaan irtoa, sillä Villa on ehdottomasti yllätyspotentiaalinen joukkue, mikäli se vain saa palaset loksahtamaan kohdalleen. Pelataan merkit vieraiden kautta, mutta varmistetaan kohdetta ristillä.

6. Barnsley – Blackburn (X2)

Barnsleyn osalta kausi on käynnistynyt vaikeasti, sillä seitsemästä pelistä kasassa on vaivaset seitsemän pistettä. Pelillisesti Barnsley on pelannut varsin mainiota jalkapalloa, mutta tehottomuus hyökkäyspäässä ja virheet alakerrassa ovat maksaneet suuren määrän pisteitä. Blackburn on pelannut alkukauden aikana tuloksellisesti selvästi paremmin, eikä pelin laadussakaan ole ollut liiemmin moittimista. Vierailijat lähtevät oikeutesti suosikkeina otteluun ja myös me luotamme vieraisiin. Pelataan X ja 2.

7. Huddersfield – Nottingham (1)

Huddersfield haki viime kierroksella upean 0-3 vierasvoiton Blackpoolista, jonka myötä se nousi sarjataulukossa jo kuudennelle sijalle. Nottingham sen sijaan ei näitä paikkoja hätyyttele, sillä seura löytyy Mestaruussarjan jumbosijalta. Seitsemästä pelistä kasassa on vain yksi piste, ja maalierokin on seitsemän maalin verran pakkasella. Mitään muuta kuin isäntien voittoa on vaikea nähdä tapahtuvaksi, jonka myötä kupongille ruksitaan varma ykkönen.

8. Cardiff – Bournemouth (X2)

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden varsin hyvin. Bournemouthilla on seitsemän kierroksen jälkeen kasassa mukavat 15 pistettä, joka oikeuttaa sarjan kolmanteen sijaa, eikä Cardiffin 11 pisteen suuruinen saldokaan hassumpi ole. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset, mutta pienenä suosikkina vierailijat allekirjoittaneen papereissa ovat paremman materiaalin sekä peliesitysten ansiosta. Varmaa kakkosta peleille ei kuitenkaan uskalleta ottaa, vaan varmistetaan kohdetta ristillä.

9. Fulham – Reading (1)

Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Fulham on aloittanut kauden vahvasti. Joukkue miehittää seitsemän kierroksen jälkeen Mestaruussarjan piikkipaikkaa, ja pelillisesti Fulham on ollut otteluissaan ajoittain todella suvereeni. Readingin alkukausi on ollut hieman vaikeampi, sillä joukkue löytyy sarjataulukon 18. sijalta, eikä peli ole näyttänyt hyvältä. Fulham on oikeutettu suosikki paremman pelaajamateriaalin ja vireen vuoksi, eikä vierailijoilla pitäisi olla mahdollisuuksia pisteisiin. Pelataan tähän varma ykkönen.

10. Millwall – Coventry (1X)

Millwallin kausi on lähtenyt hieman takerrellen liikkeelle, sillä seitsemästä ottelusta kasassa on samainen määrä pisteitä. Tappioita Millwallille ei ole kertynyt kuin kaksi kappaletta, mutta lukuisat tasapelit ovat syöneet pistepotti. Coventry sen sijaan on takonut pisteitä mukavalla tahdilla, sillä joukkue on 15 pisteellään sarjan nelosena. Pelillisesti Coventry ei kuitenkaan ole ihmeitä esittänyt, eikä olisi ihme, mikäli joukkue kärsisi kauden kolmannen tappionsa lauantaina. Pelataan kohteeseen 1 ja X, jotka ovat hieman alipelattuja valintoja.

11. QPR – Bristol

QPR on aloittanu kauden tuloksellisesti hienosti, sillä joukkue on vain pisteen päässä pudotuspelipaikasta. Joukkue on pelannut vauhdikasta ja viihdyttävää jalkapalloa, jossa vaarallisia tilanteita on riittänyt, mutta Bristol sen sijaan ei aivan tällaista futista ole alkukauden aikana pelaillut. Seitsemän ottelun jälkeen Bristolin maaliero on 8-8 ja erityisesti hyökkäyspelin nihkeys nostaa kysymysmerkkejä ilmaan. QPR on materiaaliltaan sekä viretilaltaan parempi joukkue, jonka myötä lapulle ruksitaan varma ykkönen.

12. Derby – Stoke (2)

Derby on ollut alkukauden otteluissaan odotetun heikko ja joukkue löytyykin sarjataulukon 16. sijalta. Neljästä vime ottelustaan Derby ei ole voittanu yhtäkään ja sama meno jatkuu todennäköisesti myös lauantaina. Stoke on pelannut ensimmäisten kierrosten aikana erinomaista jalkapalloa ja vierailijoiden voittomahdollisuuksia nostaa myös selvästi isäntiä laadukkaampi materiaali. Napataan peleille varma kakkonen, sillä laadukkaan Stoken pitäisi kyetä hakemaan Pride Parkilta rutiinivoitto.

13. Preston – WBA (X2)

WBA aloitti kauden todella vahvasti, mutta viime kierroksilla sillä on ollut ongelmia maalinteon kanssa. Kolmeen viime otteluun täksi kaudeksi Mestaruussarjaan pudonnut WBA on tehnyt vain kaksi maalia, jonka myötä myös pistemenetyksiä on nähty. Preston sen sijaan löytyy sarjataulukon 14. sijalta, mutta viime viikkojen aikana seura on pelannut yllättävän hyvää jalkapalloa. Joukkue ei ole kärsinyt viiteen viime otteluun yhtään tappiota, ja mikäli Preston pystyy ylläpitämään tasonsa, pystyy se taistelemaan ainakin tasapelipisteestä WBA:ta vastaan. Lapulle ruksitaan X ja 2.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!