Banner Image
Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 9.10.2021

2021-10-09 16:58:00

-

@-

Panos
1/5

Veikkauksen Vakio 1 koostuu lauantaina 9. lokakuuta seuraavista kohteista: Kohteet 1-9 MM-karsinta ja 10-13 Ykkösliiga. Voit lukea ottelukohtaiset vakiovihjeet alta. Vihjerivin kokonaisuudessaan löydät artikkelin lopusta. Potissa n. 120 000€.

Suomi – Ukraina (1X)

Tasapeliputkessa marssiva Ukraina saapuu Suomen vieraaksi Olympiastadionille. Ukraina lähtee pitkävetokertoimien valossa selkeänä suosikkina otteluun, mutta helpolla Markku Kanervan suojatit eivät tule kaatumaan runsaslukuisen suomalaisyleisön edessä. Suomi pystyy pystyy puolustamaan tiiviisti ja hyökkäämään vaarallisesti vastaan, kuten se osoitti jo aiemmassa kohtaamisessa Ukrainaa vastaan. Luotetaan Suomen mahdollisuuksiin myös tässä ottelussa ja napataan kupongille ykkönen ja risti.

Skotlanti – Israel (1X)

Kaksi ottelua putkeen voittanut Skotlanti lähtee selvänä suosikkina lauantai-illan otteluun, jossa sen vieraaksi saapuu Israel. Vierailijat kärsivät viimeisimmässä ottelussaan tylyn 0-5-vierastappion Tanskalle, ja maalit tulevat olemaan tiukassa myös Skotlantia vastaan. Isännillä on lähtevät otteluun kertoimien valossa oikeutettuna ennakkosuosikkina, mutta yllätyspotentiaalinen Israel on ikävä vastus. Vierailijoiden materiaali ei ole kovinkaan laaja, mutta kun rosterista löytyy muun muassa Eran Zahavin kaltaisia pelimiehiä, on maalintekouhkaa olemassa. Isännät ovat vahvoilla, mutta Israel voi venyä yllätykseen – varmistetaan ykköstä ristillä.

Ruotsi – Kosovo (1)

Ruotsi on kolmokohteen valtava voittajasuosikki. Isäntien materiaali on monta napsua illan vierailijoita laadukkaampi, ja myös pelillisesti Ruotsi on Kosovoa selkeästi edellä. Mikä tahansa muu tulos kuin isäntien selvänumeroinen voitto olisi iso yllätys. Ruksitaan lapulle varma ykkönen.

Georgia – Kreikka (2)

Kreikka on hävinnyt kymmenestä viimeisestä ottelustaan vain yhden, mutta lukuisat tasapelit ovat syöneet maan kokonaispistepottia. Lauantain otteluun kreikkalaiset lähtevät kuitenkin valtavina voittajasuosikkeina ja muu kuin voitto Georgiasta olisi Kreikalle todella suuri pettymys. Kotiedustaan huolimatta Georgialla ei pitäisi oll mahdollisuuksia pisteisiin, jonka vuoksi lapulle napataan varma kakkonen.

Azerbaidzan – Irlanti (X2)

Viitoskohteessa Irlanti matkaa Azerbaidzaniin pisteiden perässä. Maiden edellinen kohtaaminen päättyi pistejakoon 1-1 tuloksella, ja tasapelin todennäköisyys on huomattava myös lauantaina. Irlanti lähtee otteluun paremman materiaalinsa turvin selkeänä ennakkosuosikkina, mutta helpolla kurinalaisesti puolustavat isännät eivät tule kaatumaan. Ruksitaan lapulle kakkonen ristivarmistuksella.

Sveitsi – Pohjois-Irlanti (1)

Sveitsin kaksi edellistä karsintaottelua on päättynyt maalittomaan tasapeliin ja pisteiden tarve on suuri. Lauantaina sveitsiläisillä on erinomainen mahdollisuus palata takaisin voittokantaan kiinni, kun sen vieraaksi saapuu ennakkoon selvästi heikompi Pohjois-Irlanti. Sveitsi on myös kertoimien valossa valtava suosikki, joka kertoo hyvin maiden välisistä voimasuhteista. Lapulle napataan varmaa ykköstä.

Luxemburg – Serbia (2)

Luxemburg on pelannut viime vuosien aikana tuloksellisesti erinomaisesti maan aiempiin edesottamuksiin nähden, mutta lauantaina se on tiukassa paikassa. Serbia on todellinen laatujoukkue, josta löytyy taitoa laajalta rintamalta, vaikka sitä on leimannut myös epätasaisuus viime vuosien aikana. Launtain ottelussa tasoero on kuitenkin huima, eikä Serbialla pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia laittaa isäntiä pakettiin. Pelataan kupongille varma kakkonen.

Unkari – Albania (1X)

Viime kesän EM-kisoissa säväyttänyt Unkari saa vieraakseen Albanian. Edellinen maiden välinen kohtaaminen syyskuun alkupuolella päättyi Albanian 1-0-kotivoittoon, mutta lauantain ottelussa Unkari on varsin selkeä voittajasuosikki. Hurmoksellisen kotiyleisön lisäksi Unkarin mahdollisuuksia puoltaa laadukkaampi materiaali, mutt myös Albanialta löytyy muutama todellinen laatupelaaja. Vaikka Unkari suosikkina otteluun oikeutetusti lähteekin, ei sitä voi varmana lapulle pelata, vaan vähintään ristivarmistus on tarpeen. Albania kykenee venymään yllätyksiin, eikä tasapeli olisi kovinkaan suuri yllätys.

Färsaaret – Itävalta (2)

Färsaaret isännöi lauantaina kotinurmellaan Itävaltaa, joka on ysikohteen ottelun suvereeni voittajasuosikki. Itävalta on isäntiä selkeästi parempi joukkue jokaisella pelin osa-alueella, ja vierailijoiden pitäisi kyetä laittamaan Färsaaret nippuun selvin lukemin. Pelataan varma kakkonen ilman sen suurempia selittelyjä.

Ipswich – Shrewsbury (1)

Kymppikohteessa Ipswichin vieraaksi sapuu Shrewsbury. Molemmat joukkueet ovat alottaneet kautensa surkeasti, mutta Ipswich on selvästi laadukkaamman materiaalinsa turvin ottelun selkeä voittajasuosikki. Myös kotietu puoltaa Ipswichiä, sillä joukkue on hävinnyt alkukauden aikana pelaamastaan kuudesta kotiottelusta vain yhden. Lapulle varmaa ykköstä.

Sheffield W – Bolton (1X2)

Illan vastustajat ovat aloittaneet kautensa tasaväkisesti ja myös lauantain ottelusta on odotettavissa tasainen. Joukkueet ovat voimasuhteiltaan hyvin lähellä toisiaan, ja vedonlyöjän näkökulmasta ottelu on hyvin haasteellinen. Tämän vuoksi kohde pelataan meidän toimesta tukkoon, sillä kumpi tahansa joukkueista voi voittaa ottelun, eikä merkkejä ole tässä vaiheessa syytä säästellä.

Wycombe – Gillingham (1)

Wycome on pelannut kotinurmellaan vahvasti, sillä neljästä kotiottelusta saldona on sama määrä voittoja. Gillingham taasen on voittanut kuudesta pelaamastaan vierasottelusta vain yhden, eikö materiaalierokaan puolla vierailijoiden mahdollisuuksia. Uskotaan isäntien kotivireen jatkumiselle ja pelataan varma ykkönen.

Plymouth – Burton Albion (1X)

Plymouth on aloittanut kauden vahvasti ja seura löytyykin tällä hetkellä sarjataulukon kolmannelta sijalta. 11 pelaamastaan ottelusta se on hävinnyt vain yhddn, mutta viisi tasapeliä syönyt pistepottia melkoisesti. Myös lauantaina tasapelin mahdollisuus on suuri, sillä Burton Albion kuuluu sarjan laatujoukkueisiin, eikä se tule kaatumaan edes sarjakolmosen käsittelyssö helposti. Suosikki Plymouth toki on, mutta varmistetaan kohdetta ristillä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!